VROMANS NATUURSTEEN Gebruiksvoorwaarden
streep

Gebruiksvoorwaarden website VROMANS NATUURSTEEN1. Toepasbaarheid :
Het bezoeken van deze website valt onder onze gebruiksvoorwaarden en onder alle toepasselijke wetten. Het bezoeken van deze website houdt automatisch in dat u de onderstaande gebruiksvoorwaarden aanvaardt. Indien u deze gebruiksvoorwaarden niet aanvaardt, dient u het bezoek aan deze website te beëindigen.

VROMANS NATUURSTEEN kan deze gebruiksvoorwaarden op elk moment wijzigen, zonder voorafgaande verwittiging. De gebruiksvoorwaarden zullen steeds terug te vinden zijn op deze website.

2. Privacy beleid :
De persoonlijke gegevens die u VROMANS NATUURSTEEN verstrekt met het doel informatie van ons te verkrijgen, worden verwerkt en opgenomen in een bestand om u de gevraagde informatie te kunnen verstrekken. Uw gegevens kunnen verder ook gebruikt worden om, na analyse, de werking van zowel onze website als onze diensten aan te passen.

Uw gegevens kunnen ook gebruikt worden om u nieuws over VROMANS NATUURSTEEN, haar producten en promoties te bezorgen. Indien u wenst dat uw gegevens niet voor deze doeleinden gebruikt worden, dan kan u dat ons melden, zodat wij de nodige acties kunnen ondernemen.

Uw gegevens zullen niet ter beschikking gesteld of verkocht worden aan derde partijen.

U kan uw gegevens inkijken en desgewenst corrigeren, mits u VROMANS NATUURSTEEN daar schriftelijk om verzoekt.

3. Aansprakelijkheid :
VROMANS NATUURSTEEN biedt geen enkele garantie of waarborg over de correcte werking en beschikbaarheid van deze website, de correctheid en volledigheid van de aangeboden informatie.

De informatie op deze website kan verouderd zijn (VROMANS NATUURSTEEN is niet verplicht om deze website up-to-date te houden.) en kan steeds, zonder voorafgaande waarschuwing, gewijzigd worden.

VROMANS NATUURSTEEN is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of actie dan ook, die door de gebruiker wordt genomen op basis van de verstrekte informatie op deze website.

VROMANS NATUURSTEEN is niet verantwoordelijk voor schade, virussen, wormen of andere elektronische aanvallen die uw computer en/of netwerk zouden aantasten ten gevolge van het gebruik van deze website.

Hyperlinks en verwijzingen die u terugvindt op deze website, worden de gebruiker als service aangeboden. VROMANS NATUURSTEEN is niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit, veiligheid en privacy van die websites.

4. Copyright :
Deze website (tekst, foto's, illustraties, vormgeving, ...) is auteursrechtelijk beschermd en de auteursrechten berusten bij VROMANS NATUURSTEEN of haar partners en leveranciers. Alle informatie op deze website mag niet worden gekopieerd, afgedrukt, verspreid, aangepast of opgeslagen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VROMANS NATUURSTEEN.

5. Algemeen :
Deze gebruiksvoorwaarden zijn opgesteld en vallen onder het wettelijk land van vestiging van VROMANS NATUURSTEEN : België. Bijgevolg zullen alle geschillen vallen onder de Belgische rechtspraak.
Indien een gebruiksvoorwaarde of deel van een gebruiksvoorwaarde ongeldig of niet-toepasselijk wordt verklaard, wordt deze geacht vervangen te zijn door een geldige en toepasselijke voorwaarde, waarvan de inhoud de oorspronkelijke voorwaarde zo dicht mogelijk benaderd. Alle andere voorwaarden blijven onverminderd gelden.

Copyright © 2012 VROMANS NATUURSTEEN. All rights reserved.

brief
Contactgegevens

VROMANS NATUURSTEEN


Loberg 47
3920 Lommel
België
Routeplanner: Klik hier

email: info@vromansnatuursteen.be
Tel : +32 (0)11 54 45 59
Gsm : +32 (0)476 48 56 14

Openingsuren:

Ma - Vr:
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00

Za:
08:00 - 12:00

Zo & feestdagen:
Gesloten